Сморочинський О.М., Назаренко І.В., Стріха Л.О.
Методичні рекомендації "Технологія переробки м'яса" до лабораторно-практичних робіт для студентів за напрямом підготовки 7.130201 і 8.130201 "ТВППТ"
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Сморочинський О.М., Назаренко І.В., Стріха Л.О. Авторський знак: С51 Вид автора: організація
Мова: Українська Обсяг: 87 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5:664 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2009/Smorochinskiy_O.Tehnolog_per_myasa_lab_prakt.PDF
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
4 |
0 |
Ф2 |
|
|
1 |
0 |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|