Григоришен А.И., Овчинников Г.П.
Технологии приготовления сухих вин из сортов селекции ННЦ "ИВиВ им. В.Е. Таирова"
Вид документа: Складова частина документу
Автор: Григоришен А.И., Овчинников Г.П. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 31-35.
Шифр: 36.874.0 УДК: 663.25 ББК: 36.874.0
Є складовою частиною документа: Виноградарство і виноробство
| Назва головного документа: | Виноградарство і виноробство |
| Відомості щодо назви головного документа: | Міжвідомчий тематичний науковий збірник |
| Місце видання головного документа: | Одеса |
| Видавник головного документа: | ІВіВ ім. В.Є.Таїрова |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | Вип. 45(2) |
| Шифр головного документа: | 42.36 |
| Авторський знак головного документа: | В49 |
Теми документа- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість вина, качество вина
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство
- БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство/ 36.874.0 Окремі процеси виноробства
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість виноматеріалів, качество виноматериалов
- Ключові слова/ С/ Су/ сух.../ сухі вина, сухие вина
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виготовлення, технология изготовления/ технологія виготовлення вина, технология изготовления вина
|