укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ленс Г.
Анализ новых тенденций и известных методов определения качества зерна, муки и теста
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Ленс Г.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 36-40.
Шифр:
36.8
УДК:
664.6
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість зерна, качество зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість зернопродуктів, качество зернопродуктов
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'