Паршин Б. Д., Макаров А. С., Загоруйко В. А.
Идентификация напитков, содержащих диоксид углерода
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Паршин Б. Д., Макаров А. С., Загоруйко В. А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 54-56.
Шифр: 36.874 УДК: 663.2 ББК: 36.874
Є складовою частиною документа: Виноград
| Назва головного документа: | Виноград |
| Дата видання головного документа: | 2009 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробство, виноделие
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія
- Ключові слова/ П/ Пр/ При/ природ.../ природні.../ природність вина, натуральность вина
- БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали/ Якість вина і виноматеріалів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство/ 663.258 Дефекти, псування, підмішування вина/ 663.258.8 Підробка вина (навмисна) та її контроль
- Ключові слова/ Ф/ Фа/ фальсифікація, фальсификация/ фальсифікація вина, фальсификация вина
|