Гербер И. Ю.
Влияние времени сбора винограда на показатели качества белых столовых вин
Вид документа: Складова частина документу
Автор: Гербер И. Ю. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 81-82.
Шифр: 36.874.0 УДК: 663.252.1:663.221 ББК: 36.874.0
Є складовою частиною документа: Студенческий вестник аграрных наук
| Назва головного документа: | Студенческий вестник аграрных наук |
| Місце видання головного документа: | Симферополь |
| Видавник головного документа: | КАУ |
| Дата видання головного документа: | 2007 |
| Номер частини головного документа: | №15 |
| Шифр головного документа: | 4 |
| Авторський знак головного документа: | С88 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноград, виноград
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка винограду, переработка винограда
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.22 Особливі вина. Імітаційні вина/ 663.221 Білі вина
- БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Переробка винограду
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство/ 36.874.0 Окремі процеси виноробства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство/ 663.252 Виноробна якість/ 663.252.1 Збирання винограду. Підготовка, зберігання, сушіння винограду, відокремлення ягід
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість виноматеріалів, качество виноматериалов
|