укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Савчук А. Д.
Совершенствование технологии производства виноматериалов для красного столового вина "Каберне Алушта"
Вид документа:
Складова частина документу
Автор:
Савчук А. Д.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 54-55.
Шифр:
36.874
УДК:
663.222
ББК:
36.874
Є складовою частиною документа:
Студенческий вестник аграрных наук
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Студенческий вестник аграрных наук
Місце видання головного документа
:
Симферополь
Видавник головного документа
:
КАУ
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 20
Шифр головного документа
:
4
Авторський знак головного документа
:
С88
Теми документа
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробне підприємство, винодельческое предприятие
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.22 Особливі вина. Імітаційні вина/ 663.222 Червоні вина
БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали
Ключові слова/ Ч/ Че/ червоне вино, красное вино
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'