Баранова В.
Зависимость качества шампанских виноматериалов от технологии переработки винограда
Вид документа: Складова частина документу
Автор: Баранова В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 56-57.
Шифр: 36.874 УДК: 663.252.3:663.223 ББК: 36.874
Є складовою частиною документа: Студенческий вестник аграрных наук
| Назва головного документа: | Студенческий вестник аграрных наук |
| Місце видання головного документа: | Симферополь |
| Видавник головного документа: | КАУ |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 20 |
| Шифр головного документа: | 4 |
| Авторський знак головного документа: | С88 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробне підприємство, винодельческое предприятие
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка винограду, переработка винограда
- Ключові слова/ Ш/ Ша/ шампанські вина, шампанские вина
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.22 Особливі вина. Імітаційні вина/ 663.223 Шиплячі вина. Шампанське
- БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство/ 663.252 Виноробна якість/ 663.252.3 Операції перед бродінням Нагрівання і охолодження сусла. Підсолоджування. Підцукровування. Додавання спирту. Видалення кислоти
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки винограду, технология переработки винограда
|