Смирнов Д.
Сравнительная оценка различных способов производства газированніх полуигристых вин
Вид документа: Складова частина документу
Автор: Смирнов Д. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 37-41.
Шифр: 36.874.0 УДК: 633.223 ББК: 36.874.0
Є складовою частиною документа: Студенческий вестник аграрных наук
| Назва головного документа: | Студенческий вестник аграрных наук |
| Місце видання головного документа: | Симферополь |
| Видавник головного документа: | КАУ |
| Дата видання головного документа: | 2006 |
| Номер частини головного документа: | №11 |
| Шифр головного документа: | 4 |
| Авторський знак головного документа: | С88 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість вина, качество вина
- Ключові слова/ Ш/ Ша/ шампанізація вина, шампанизация вина
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.22 Особливі вина. Імітаційні вина/ 663.223 Шиплячі вина. Шампанське
- БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали/ Якість вина і виноматеріалів
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство/ 36.874.0 Окремі процеси виноробства
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія вина, технология вина
- Ключові слова/ П/ По/ пол.../ полуігристі вина, полуигристые вина
|