укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2010
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
42 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Сорокина Н.П. Выбор и использование бактериальных концентратов для улучшения качества сыров
. - С. 16-17
Смолєва К. Йогурт: смачно й корисно
. - С. 36-37.
Рынок молока и молочных продуктов Украины
. - С. 19-27.
Молочников В.В., Орлова Т.А., Остроухова Л.А., Мильтюсов В.Е. Состав и свойства концентрата натурального казеина как основы для производства высокобелковых молочных продуктов
. - С. 34-35.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'