укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2010
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
42 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л.В. "Старые песни о главном" или Современные принципы разработки рецептур мясных изделий
. - С. 36-40.
Козак В.Л. Ветеринарно-санитарные требования к убою и технологической обработке тушек птиц
. - С. 26-27.
Корниенко И. Вечнозеленый лист благородства и почтения
. - С. 12-13.
Влияние микроорганизмов на производство и качество варено-копчёной колбасы
. - С. 18-19.
Нич П. Лечебно-профилактические свойчства колбас с добавками растительных масел
. - С. 23-25.
Прянишников В.В., Озиемковски П., Устинова А.В., Гиро Т.М. Натуральные пигменты для мясных продуктов
. - С. 10-11.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'