Грищенко Ф.В.
Харчові продукти взагалі: порівняння розвитку міжнародних стандартів і національних стандартів України
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Грищенко Ф.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 15-18.
Шифр: 36 УДК: 664:006 ББК: 36+30ц
Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
| Назва головного документа: | Зернові продукти і комбікорми |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ Н/ На/ нац.../ національні.../ національні стандарти, национальные стандарты
- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні стандарти, международные стандарты/ міжнародні стандарти, ISO; международные стандарты, ISO
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
|