укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мардар М.Р., Валевська Л.О.
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Мардар М.Р., Валевська Л.О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 19-22.
Шифр:
36
УДК:
664.87
ББК:
36.821
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження/ 664.87 Виробництво харчових концентратів у цілому ( в тому числі з продуктів рослинного походження )
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова цінність, пищевая ценность
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість зернопродуктів, качество зернопродуктов
Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ екструдовані зернові продукти, экструдированные зерновые продукты
Ключові слова/ К/ Ко/ ком.../ комплекс/ комплексна товарознавча оцінка якості, комплексная товароведческая оценка качества
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'