Усатенко Н. Ф.
Номативные документы, регулирующие безопасность и качество мяса птицы, продуктов из мяса птицы и яиц в Украине
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Усатенко Н. Ф. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 15-16.
Шифр: 51.239+45ц(4Укр) УДК: 637.54+613.286:006.015.5(477) ББК: 51.239+45ц(4Укр)
Є складовою частиною документа: Ефективне птахівництво
| Назва головного документа: | Ефективне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість яєць, качество яиц
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.01 Теорія, принципи, основи і цілі стандартизації/ 006.015 Цілі стандартизації/ 006.015.5 Якість
- УДК/ (1/9) Таблиця Іе. Загальні визначники місця/ (4/9) Країни та місцевості сучасного світу/ (4) Європа/ (47) Європейська частина колишнього СРСР/ (477) Україна
- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування/ 51.239 Гігієна харчової промисловості
- Ключові слова/ В/ Ві/ віт.../ вітчизняні нормативно-правові акти, отечественные нормативно-правовые акты
- Ключові слова/ В/ Ви/ вим.../ вимоги, требования/ вимоги державних стандартів, требования государственных стандартов
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво/ 45ц Стандартизація в галузі тваринництва
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
|