Стріха Л.О.
Методичні рекомендації для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія м'яса і м'ясопродуктів" студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навч
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Стріха Л.О. Авторський знак: С85 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 34 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2010/Striha_L.Biohim_myasa_Lab.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | Напрям підгот. 7.130200 і 8.130201 "ТВППТ" |
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
1 |
0 |
Ф2 |
|
|
1 |
0 |
Чз |
|
|
3 |
0 |
|