Стріха Л.О.
Методичні рекомендації для навчальної практики "Переробка м'яса"
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Стріха Л.О. Авторський знак: С85 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 30 с.
Шифр: 36.927 УДК: 637.523:637.5.03 ББК: 36.927
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2010/Striha_L.Pererobka_Myasa_Nav_pr.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | для студ. ф-ту ТВППТ денної форми навч. напрям підгот 7.130201 і 8.130201 "ТВППТ" |
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасне виробництво, колбасное производство
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси сирокопчені, колбасы сырокопченые
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варені, колбасы вареные
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Стріха Л.О.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання практичних робіт
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варено-копчені, колбасы верёно-копчёные
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
1 |
0 |
Ф2 |
|
|
1 |
0 |
Чз |
|
|
3 |
0 |
|