Лизова В.Ю.
Вплив композиційної добавки "Компакт-БП" на мікробіологічні зміни ферментованих ковбас під час сушіння
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Лизова В.Ю. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 44-49.
Шифр: 36.9 УДК: 637.523:636.087.7 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.087 Промислові побічні продукти ( субпродукти ) як корми. Корми тваринного походження. Добавки, наповнювачі/ 636.087.7 Добавки. Стимулятори. Кормові добавки ( сіль, вапно, вітаміни, білки та ін. )
- Ключові слова/ С/ Су/ суш.../ сушіння, сушка/ сушіння ковбас, сушка колбас
- Ключові слова/ Ф/ Фе/ ферментовані ковбаси, ферментированные колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ ком.../ композиційні добавки, композиционные добавки
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|