головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Вербицкий С.Б., Шевченко В.В., Батраченко А.В.
Измельчение мясного сырья

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицкий С.Б., Шевченко В.В., Батраченко А.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 84-90; 92-96.
Шифр: 36.8 УДК: 637.02 ББК: 36.812
Аннотацiя:Принципиальный для мясопереработки технологический процесс, во многом определяющий качество продукции и энергетическую эффективность производства, который позволяет успешно осуществить современное технологическое оборудование.
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясной бизнес
 Дата видання головного документа:2010
 Номер частини головного документа:№ 5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'