головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Красуля О.Н., Панин И.Г., Гречишников В.В., Токарев А.В.
Современные методы получения оптимальных рецептур мясных изделий

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Красуля О.Н., Панин И.Г., Гречишников В.В., Токарев А.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 74-76.
Шифр: 36.92 УДК: 637.52 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясной бизнес
 Дата видання головного документа:2010
 Номер частини головного документа:№ 6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'