Харчова і переробна промисловість
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К.
Мова: Українська Обсяг: 31 с
Шифр: 36 УДК: 663/664 ББК: 36
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Гуць В., Коваль, О. Сидоренко О. Визначення міцності адгезії харчових продуктів. - С.17-19.
- Усатюк С., Королюк Т., Луценко О., Демчина Г., Богочук І. Вміст жиророзчинних вітамінів у перепелиних яйцях та продуктах їх переробки. - С. 22-23.
- Барак Б, Рокицька В, Хрящевський В., Бубенщикова Г. Ефективний спосіб активування бродіння. - С. 20-21.
- Никитюк О., Олійничук С., Процан Н., Ткаченко Л. Зброджування крохмалевмісних фракцій (зерна кукурудзи після виділення зародка). - С. 12-13.
- Шияк П., Домарецький В., Куц А. Інноваційні технології у виробництві (спирту). - С. 14.
- Мукоїд Р., Ємельянова Н., Українець А., Чумакова О., Свидинюк І. Овес голозерний - сировина для лікувально-дієтичних продуктів. - С. 24-25.
- Солдатова Є., Шатнюк Л. Продукти, збагачені нутрієнтами. - С. 10-11.
- Усатенко Н., Охрименко Ю., Свириденко Т., Соколова С. Система простежуваності як запорука безпечності харчових продуктів. - С. 4-6.
- Степанова Л. Смак спредів. - С. 9.
- Сирохман І, Лозова Т., Давидовим О. Споживчі властивості нового печива. - С. 15-16.
Теми документа
|