Усатенко Н., Охрименко Ю., Свириденко Т., Соколова С.
Система простежуваності як запорука безпечності харчових продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Усатенко Н., Охрименко Ю., Свириденко Т., Соколова С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 4-6.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5:006.83 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
| Назва головного документа: | Харчова і переробна промисловість |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні стандарти, международные стандарты/ міжнародні стандарти, ISO; международные стандарты, ISO
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса птиці, качество мяса птицы
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|