Шияк П., Домарецький В., Куц А.
Інноваційні технології у виробництві (спирту)
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Шияк П., Домарецький В., Куц А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 14.
Шифр: 36.872 УДК: 663.5.001.76 ББК: 36.872
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
| Назва головного документа: | Харчова і переробна промисловість |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інновації, инновации
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.872 Спиртове виробництво
- Ключові слова/ Е/ Ен/ енер.../ енерго.../ енергозберігаючі технології, энергосберегающие технологии
- Ключові слова/ Р/ Ре/ рес.../ ресурс, ресурс/ ресурсозберігаючі технології, ресурсосберегающие технологии
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.5 Питний спирт. Спиртовi рiдини (спиртовi напої). Перегонка спирту, рафiнування
- УДК/ .00 НЕДІЙСНІ! Таблиця Іі. Загальні визначники точки зору/ .001 Аспект вивчення, підготовки. Теоретичний аспект/ .001.7 Прогрес. Реформи. Покращення/ .001.76 Покращення, удосконалення. Нововведення (інновація). Модернізація
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво етанолу, производство этанола
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інновації, инновации/ інновації в харчовому виробництві, инновации в пищевой промышленности
|