укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Сирохман І, Лозова Т., Давидовим О.
Споживчі властивості нового печива
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Сирохман І, Лозова Т., Давидовим О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 15-16.
Шифр:
36.86
УДК:
664.68
ББК:
36.86
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
Ключові слова/ А/ Ам/ амінокислоти, аминокислоты
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
Ключові слова/ С/ Сп/ спо.../ споживчі властивості, потребительские свойства
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
Ключові слова/ П/ Пе/ печ.../ печиво, печенье
Ключові слова/ М/ Мі/ Мін/ мінеральні речовини, минеральные вещества
Ключові слова/ Р/ Ре/ рец.../ рецептурний склад, рецептурный состав
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'