головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Гуць В., Коваль, О. Сидоренко О.
Визначення міцності адгезії харчових продуктів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Гуць В., Коваль, О. Сидоренко О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С.17-19.
Шифр: 36.814 УДК: 576.52:663/664 ББК: 36.814
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Харчова і переробна промисловість
 Дата видання головного документа:2010
 Номер частини головного документа:№ 2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'