Харчова і переробна промисловість
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К.
Мова: Українська Обсяг: 31 с.
Шифр: 36 УДК: 663/664 ББК: 36
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Рижкова Т. Вплив органічних кислот на підвищення вмісту полінасичених жирних кислот у сирі з козиного молока. - С. 18-20.
- Олійничук С., Кизюн Г., Міщенко О., Маринченко Л., Сосницький В., Кизюн Т. Оптимізація схеми теплових потоків спиртового заводу. - С. 8-10.
- Рідкоус В., Куц А., Домарецький В., Гетманюк К., Онищенко І., Давиденко Л. Підвищення бродильної активності. - С. 21-22.
- Карпутіна М., Мудрак Т., Романова З. Ультразвукова обробка в харчових технологіях. - С. 26-27.
Теми документа
|