головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л.В., Ляшенко О.М.
Значення води у формуванні якості харчових продуктів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л.В., Ляшенко О.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 8-12.
Шифр: 36 УДК: 637.05 ББК: 36.814
Є складовою частиною документа: Молочное дело
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Молочное дело
 Дата видання головного документа:2010
 Номер частини головного документа:№ 7
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'