укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Пшенишнюк Г.Ф., Павловский С.Н.
Влияние двухстадийного замеса на реологические свойства теста и качество хлеба
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Пшенишнюк Г.Ф., Павловский С.Н.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С 25-28.
Шифр:
36.8
УДК:
664.6
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука
Ключові слова/ Т/ Ті/ тісто, тесто
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна кислота, молочная кислота
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ Р/ Ре/ рео.../ реологічні властивості, реологические свойства
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'