Міненко М. А.
Використання особливостей організації діяльності об'єднань харчової промисловості при створенні сучасних формувань
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Міненко М. А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 10-14.
Шифр: 36.84 УДК: 664.121 ББК: 36.84
Є складовою частиною документа: Агросвіт
| Назва головного документа: | Агросвіт |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 12 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.84 Цукрове виробництво. Крохмально-паточне виробництво. Кондитерське виробництво
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво цукрових буряків, производство сахарной свеклы
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво цукру, производство сахара
- Ключові слова/ М/ Ме/ мех.../ механізм/ механізм управління, механизм управления
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.1/.2 Цукрове та крохмально-паточне виробництво/ 664.1 Цукрове виробництво. Цукристі кондитерськи вироби ( солодощі). Цукор. Меляса. Глюкоза тощо/ 664.12 Буряковий цукор/ 664.121 Цукровий буряк як сировина
- Ключові слова/ Б/ Бу/ бур.../ буряк, свекла/ буряк цукровий, свекла сахарная
- Ключові слова/ А/ Аг/ аграр.../ аграрно.../ аграрно-промислові об'єднання, аграрно-промышленные объединения
- Ключові слова/ Ф/ Фа/ фахові формування, специализированные формирования
|