Кирпа М.
Ріпак: особливості обробки та збереження врожаю
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кирпа М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 70-73
Шифр: 42.2 УДК: 633.853.349 ББК: 42.238
Є складовою частиною документа: Пропозиція
| Назва головного документа: | Пропозиція |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- Ключові слова/ Р/ Рі/ ріпак, рапс
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво/ 633.8 Ароматичні ( олійноефірні ) рослини. Рослини - приправи. Олійні , красильні, дубильні, лікарські рослини/ 633.85 Олійні рослини. Рослини, що містять олію/ 633.853.349 Ріпак (рапс)
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання врожаю, хранение урожая
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка зерна, обработка зерна/ обробка зерна ріпаку, обработка зерна рапса
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.2 Кормовиробництво. Кормові рослини/ 42.23 Травосіяння. Польові та лугові трави/ 42.238 Ріпак олійний
|