укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Рудич О. О.
Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Рудич О. О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 150-157.
Шифр:
65.306.7
УДК:
338.439:637.5
ББК:
65.306.7
Аннотацiя:
У статті розглянуто існуючі методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства та проаналізовано їх з метою визначення можливості використання для оцінки конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств.
Є складовою частиною документа:
Актуальні проблеми економіки
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Актуальні проблеми економіки
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 8
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентоспроможність, конкурентоспособность/ конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспособность предприятия
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентні переваги, конкурентные преимущества
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентний потенціал, конкурентный потенциал
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопереробне підприємство, мясоперерабатывающее предприятие
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринкова.../ ринкова активність, рыночная активность
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'