Ярош Ю.М., Трусов Б.А.
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Український Центр духовної культури
Автор: Ярош Ю.М., Трусов Б.А. Авторський знак: Я77 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 524 с.
Шифр: 4 УДК: 63.002.6(075.8) ББК: 4
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посібн. |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослини, растения
- Ключові слова/ П/ Пт/ птахівництво, птицеводство
- Ключові слова/ А/ Аг/ агро.../ агрономія, агрономия
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво яєць, производство яиц
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво продукції птахівництва, производство продукции птицеводства
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 63.002.6 Сільськогосподарська продукція в цілому
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)/ Навчальні посібники
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
142419 |
|
1 |
0 |
|