Широбокова А.
Управління безпечністю харчових продуктів: системний підхід
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Широбокова А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 68-70.
Шифр: 30ц УДК: 006.027 ББК: 30ц
Аннотацiя: | У статті розглянуто необхідність та етапи упровадження на підприємствах харчової галузі систем НАССР. | Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.03 Стандартизація відповідно до сфери компетенції органів і служб стандартизації/ 006.032 Світові стандарти
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР; система управления безопасностью пищевых продуктов, АРККТ
|