укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Малигіна В., Холодова О.
Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач"
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Малигіна В., Холодова О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 46-49.
Шифр:
36.9
УДК:
637.523
ББК:
36.927
Є складовою частиною документа:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль за безпекою харчових продуктів, контроль за безопасностью пищевых продуктов
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варені, колбасы вареные
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'