укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Петрова О. І.
Забійні показники піддослідних бугайців молочних порід
Вид документа:
Складова частина документу
Автор:
Петрова О. І.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 239-243.
Шифр:
36.920.1
УДК:
637.513:636.2.034
ББК:
36.920.1
Є складовою частиною документа:
Вісник аграрної науки Причорномор'я
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Вісник аграрної науки Причорномор'я
Місце видання головного документа
:
Миколаїв
Видавник головного документа
:
МДАУ
Дата видання головного документа
:
2009
Номер частини головного документа
:
Вип.4(51)
Назва частини головного документа
:
Економічні науки. Сільськогосподарські науки. Технічні науки.
Шифр головного документа
:
4
Авторський знак головного документа
:
В53
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології виробництва продукції тваринництва/ Петрова О.І.
Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забійні якості бугайців, забойные качества бычков
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.2 Велика рогата худоба/ 636.2.034 Молочні породи великої рогатої худоби
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забійна маса, убойная масса
Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забійний вихід, убойный выход
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'якуш, мякоть
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'