укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ящук Н.
Розумне збереження зерна кукурудзи
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Ящук Н.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 56-60.
Шифр:
42.112
УДК:
633.15:664.724
ББК:
42.112.2+36.821.01
Є складовою частиною документа:
Пропозиція
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Пропозиція
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 9
Теми документа
Ключові слова/ К/ Ку/ кук.../ кукурудза, кукуруза
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.1 Рільництво/ 42.11 Зернові та зернобобові культури/ 42.112 Зернові культури/ 42.112.2 Кукурудза
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання зерна, хранение зерна
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна/ 36.821.01 Зберігання зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво/ 633.1 Хлiбнi злаки. Зернові культури/ 633.15 Маїс. Кукурудза. Кукурудза цукрова. Zea mays L.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.72 Зберігання. Очищення і підготовка зерна/ 664.724 Зберігання зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'