Корнієнко М.
Довіряють проте перевіряють
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Корнієнко М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 10-11.
Шифр: 36.92 УДК: 658.56:637.5 ББК: 36.92
Аннотацiя: | В статті йде мова про перевірки підприємств харчової промисловості Держспоживстандартом, як обов'язковий елемент регулювання їх діяльності. | Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, control/ контроль за безпекою харчових продуктів, контроль за безопасностью пищевых продуктов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво харчових продуктів, производство пищевых продуктов
- Ключові слова/ Г/ Ге/ ген, ген/ генетично/ генетично модифіковані організми, ГМО, генетически модифицированные организмы
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, expertise/ експертиза харчової продукції, экспертиза пищевой продукции
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, control/ контроль якості, контроль качества
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забруднення, загрязнение/ забруднення харчових продуктів, загрязнение пищевых продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 658 Організація виробництва. Менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі/ 658.5 Організація та планування виробництва (виробн.процесів). Конструювання (проектування). Управління виробниц. Контроль/ 658.56 Контроль якості продукції. Інструментальне виробництво. Види матеріалів, заготовок
- Ключові слова/ Д/ Де/ дер.../ Держспоживстандарт, Госпотребстандарт
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|