головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л. В.
Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л. В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 36-39.
Шифр: 36.927 УДК: 663.6:637.523 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Мясное дело
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясное дело
 Дата видання головного документа:2010
 Номер частини головного документа:№ 8
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'