Слива Ю. В., Шатило М. Ю.
Програми-передумови - необхідне підгрунття для впровадження для впровадження систем безпечності на харчових підприємствах
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Слива Ю. В., Шатило М. Ю. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 30-34.
Шифр: 51.239 УДК: 614.31 ББК: 51.239
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні стандарти, международные стандарты/ міжнародні стандарти, ISO; международные стандарты, ISO
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління якістю, СУЯ, система управления качеством, СУК
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ закони, законы/ Закони України, Закони Украины/ Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини", Закон Украины "О качестве и безопасности пищевых продуктов и продовольственного сырья"
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 614 Суспiльне здоров'я та гiгiєна/ 614.3 Санітарний нагляд в цілому. Санітарна інспекція та контроль/ 614.31 Інспекція харчових продуктів. Інспекція крамниць, ринків
- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування/ 51.239 Гігієна харчової промисловості
- БД Нормативно-законодавча база/ Закони
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, СУБХП; система упраівления безопасностью пищевых продуктов, СУБПП
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
|