Шубина Г.
Технологические собенности работы с фиброузными оболочками
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Шубина Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 42-44.
Шифр: 36.927 УДК: 621.798.18:637.523 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакування, упаковка
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакування, упаковка/ пакування продуктів харчування, упаковка пищевых продуктов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ Ш/ Шт/ штучні.../ штучні ковбасні оболонки, искусственные колбасные оболочки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.7 Технологiя механiчної обробки в цiлому: процеси, iнструменти, машини та обладнання/ 621.79 З'єднання матеріалів. Обробка та остаточна обробка поверхні. Складування та зберігання. Пакування та пакувальні машини/ 621.798 Пакування та пакувальне обладнання. Тара, контейнери, матеріали, машини тощо/ 621.798.1 Тара. Контейнери. Обгорткові пакувальні матеріали. Види упаковок/ 621.798.18 Оболонки та інші види спеціальних упаковок
- Ключові слова/ О/ Об/ обо.../ оболонки ковбасні, оболочки колбасные/ оболонки ковбасні целюлозні, оболочки колбасные целлюлозные
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіб.../ фіброузні оболонки, фиброузные оболочки
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|