Штайнкамп Г.
Повышение безопастности мясопродукции с помощью новых способов дезинфекции и контроля
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Штайнкамп Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 66-68.
Шифр: 51.239 УДК: 631.2:637.52 ББК: 51.239
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества/ контроль якості санітарної обробки, контроль качества санитарной обработки
- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування/ 51.239 Гігієна харчової промисловості
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека м'ясопродуктів, безопасность мясопродуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна/ 613.2 Гігієна харчування
- Ключові слова/ Д/ Де/ дез.../ дезінфекція, дезинфекция/ дезінфекція м'ясопродукції, дезинфекция мясопродукции
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
|