Топіха В.С., Петрова О.І.
Методичні рекомендації для виконання лабораторних занять з дисципліни "Технологія продуктів забою тварин"
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Топіха В.С., Петрова О.І. Авторський знак: Т58 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 36 с.
Шифр: 36.920.1 УДК: 637.513.2 ББК: 36.920.1
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2010/Topiha_V.Tehn_prod_zab_tvar_Lab.PDF
Складові частини документа:
| Додаткові відомості щодо назви: | для студ. денної форми навч. напряму підготовки 6.090102 - "ТВППТ" |
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа- Ключові слова/ П/ Пт/ птахи, птицы
- Ключові слова/ Т/ Тв/ тварини, животные
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ С/ Сі/ сіл.../ сіль.../ сільськогосподарські.../ сільськогосподарські птахи, сельскохозяственные птицы
- Ключові слова/ С/ Сі/ сіл.../ сіль.../ сільськогосподарські.../ сільськогосподарські тварини, сельскохозяйственные животные
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології виробництва продукції тваринництва/ Топіха В.С.
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології виробництва продукції тваринництва/ Петрова О.І.
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія продуктів забою, технология продуктов забоя
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для лабораторних занять
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)/ 637.513.2 Устаткування боєнь, різниць
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
5 |
0 |
Ф2 |
|
|
1 |
0 |
Чз |
|
|
4 |
0 |
|