укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Тест: хлеб из ржаной и пшеничной муки. Хлебное разнообразие
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 33-36.
Шифр:
36
УДК:
664.6
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 8
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
Ключові слова/ Т/ Те/ тес.../ тестування, тестирование
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хліб пшеничний, хлеб пшеничный
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хліб житній, хлеб ржаной
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'