Назаренко І.В.
Методичні рекомендації для виконання індивідуальних завдань до випускних магістерських і дипломних робіт студентами денної та заочної форми навчання за спеціальністю 7.130201 і 8.130201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Назаренко І.В. Авторський знак: Н19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 26 с.
Шифр: 45 УДК: 637.03 ББК: 45
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2010/Nazarenko_I.Metod_ta_ind_zavd.pdf
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічний.../ технологічний процес, технологический процесс
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість молока, качество молока
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка м'яса, переработка мяса
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво консервів, производство консервов
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва продукції тваринництва, технология производства продукции животноводства
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, control/ контроль якості, контроль качества
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко/ молоко коров'яче, молоко коровье
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка молока, переработка молока
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання до виконання магістерських робіт
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання кваліфікаційних робіт
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
3 |
0 |
Ф2 |
|
|
1 |
0 |
Чз |
|
|
3 |
0 |
|