Вербицкий С.Б., Шевченко В.В.
Гурманы ао достоинству оценят деликатесные изделия из натурального мяса, произведенные с использованием современных технологий и специализированного оборудования
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицкий С.Б., Шевченко В.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 49-56.
Шифр: 36.9 УДК: 637.525.034 ББК: 36.926
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.926 Виробництво м'ясних копченостей
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ копчення, копчености, копчение
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні деликатеси, мясные деликатесы
- Ключові слова/ Т/ Те/ тер.../ термічна обробка, термическая обработка/ термічна обробка м'яса, термическая обработка мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.525 Консервовані, сушені, копчені види м'ясопродуктів (за вийнятком ковбасних виробів)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів/ 637.5.034 Консервування димом. Сушіння, копчення м'яса
- Ключові слова/ С/ Со/ сол.../ соління м'яса, соление мяса
- Ключові слова/ М/ Ме/ мех.../ механічна обробка, механическая обработка
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|