укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Крисанов Д.Ф.
Якість і безпечність харчової продукції
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Крисанов Д.Ф.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 103-119.
Шифр:
36
УДК:
338.439.4
ББК:
65.306.7
Є складовою частиною документа:
Економіка і прогнозування
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Економіка і прогнозування
Дата видання головного документа
:
2010
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.4 Виробництво продовольства
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова продукція, пищевая продукция
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'