Харчова і переробна промисловість
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К.
Мова: Українська Обсяг: 31 с.
Шифр: 36 УДК: 663/664 ББК: 36
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Добоній І., Білько М., Шелоков, Домарецький В. Екстрагування пряно-ароматичної сировини для вермутів. - С. 16-17.
- Кизюн Г., Міщенко О., Журавський І., Кизюн Н., Дремлюга К., Сосновська О., Бузевич А. Енергозбереження на брагоректифікаційних установках позитивно впливає на економічний стан підприємства в цілому. - С. 5-7.
- Бойко Т., Савченко Заквашувальна мікрофлора при виробництві сирів. - С. 28-30.
- Радзієвська І., Мельник О. Хімічний склад гірчичної олії. - С. 18-19.
Теми документа
|