Величко О.
Качество пищевых яиц в зависимости от различных источников жиров в рационах
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Величко О. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 34.
Шифр: 36.932 УДК: 636.085.1:637.4 ББК: 36.932+45.455.3
Є складовою частиною документа: Птицеводство
| Назва головного документа: | Птицеводство |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво/ 45.4 Годівля та утримання тварин/ 45.45 Корми та годівля/ 45.455 Годівля с.г. тварин/ 45.455.3 Кормові норми і таблиці. Раціони
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля птиці, кормление птицы
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість яєць, качество яиц
- Ключові слова/ Р/ Ра/ рац.../ раціони годівлі, рационы кормления/ раціони годівлі птиці, рационы кормления птицы
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів/ 36.932 Переробка яєць
- Ключові слова/ Я/ Яй/ яйця, яйца/ яйця курячі, яйца куриные
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.4 Яйця. Продукти переробки яєць
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.085 Кормові продукти в цілому. Фураж/ 636.085.1 Склад кормів, кормових продуктів
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові яйця, пищевые яйца
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка яєць
|