Стріха Л.О., Назаренко І.В.
Технологія м'яса і м'ясних продуктів: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни та завдання до контрольної роботи студентам факультету ТВППТ заочної форми навчання спец. 7.09010201 і 8.09010201 - ТВППТ
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Стріха Л.О., Назаренко І.В. Авторський знак: С85 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 30 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2011/Striha_L.Tehnol_MMP_Sam.pdf
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техніка, техника/ техніка безпеки, техника безпасности
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консерви, консервы
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Стріха Л.О.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання самостійних робіт
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання контрольних робіт
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
4 |
0 |
Ф2 |
|
|
1 |
0 |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|