головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Стріха Л.О., Назаренко І.В.
Технологія м'яса і м'ясних продуктів: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни та завдання до контрольної роботи студентам факультету ТВППТ заочної форми навчання спец. 7.09010201 і 8.09010201 - ТВППТ

Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Стріха Л.О., Назаренко І.В. Авторський знак: С85 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 30 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03 ББК: 36.92

Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2011/Striha_L.Tehnol_MMP_Sam.pdf

Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:Факультет ТВППТ
Загальна інформація
 Ціна:3,25 грн.
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
А     4 0
Ф2     1 0
Чз     5 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'