Баль-Прилипко Л.В.
Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 10-12.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5:636.087.7 ББК: 36.92+45.451.2
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
| Загальні зауваження: | Закінчення. Початок № 12. - 2010. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво/ 45.4 Годівля та утримання тварин/ 45.45 Корми та годівля/ 45.451 Корми/ 45.451.2 Окремі речовини і біогенні стимулятори (біологічно активні речовини)
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічно.../ біологічно активні добавки, биологически активные добавки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.087 Промислові побічні продукти ( субпродукти ) як корми. Корми тваринного походження. Добавки, наповнювачі/ 636.087.7 Добавки. Стимулятори. Кормові добавки ( сіль, вапно, вітаміни, білки та ін. )
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|