Бойко В. І., Мамчур Л. В.
Ринок м'яса: світові тенденції регіонального розвитку виробництва
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бойко В. І., Мамчур Л. В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 145-148.
Шифр: 65.306.7 УДК: 637.51.003.1 ББК: 65.306.7
Є складовою частиною документа: Економіка АПК
| Назва головного документа: | Економіка АПК |
| Дата видання головного документа: | 2011 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинарство, свиноводство
- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок м'яса, рынок мяса
- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок м'ясних продуктів, рынок мясных продуктов
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок м'яса, рынок мяса/ ринок м'яса та м'ясопродуктів, рынок мяса и мясопродуктов
- Ключові слова/ Р/ Ре/ рег.../ регіон, регион/ регіональний.../ регіональний розвиток, региональное развитие
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса
- УДК/ .00 НЕДІЙСНІ! Таблиця Іі. Загальні визначники точки зору/ .003 Економічний та фінансовий аспекти/ .003.1 Економічний аспект
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|