Родченко В. Б.
Регулювання ринку хлібопекарської продукції у розрізі продовольчої безпеки регіону
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Родченко В. Б. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 40-43.
Шифр: 65.306.7 УДК: 664.6:338.439 ББК: 65.306.7
Є складовою частиною документа: Агросвіт
| Назва головного документа: | Агросвіт |
| Дата видання головного документа: | 2010 |
| Номер частини головного документа: | № 24 |
Теми документа- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок хліба та хлібобулочних виробів, рынок хлеба и хлебобулочных изделий
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське підприємство, хлебопекарное предприятие
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
- Ключові слова/ Р/ Ре/ рег.../ регіон, регион/ регіональний.../ регіональний ринок, региональный рынок
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
- Ключові слова/ Р/ Ре/ рег.../ регіон, регион/ регіональний.../ регіональний продовольчий ринок, региональный продовольственный рынок
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|